Prime Video

score: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 punten

Prime Video is het lang verwachte antwoord van Amazon op Netflix. En Prime Video is verrassend. Niet direct zoveel films en series als de andere diensten maar wel echt eigen content.

De introductie prijs van € 2,99 per maand voor de eerste 6 maanden is zeer welkom. En de prijs na 6 maanden, € 5,99 is ook een prima prijs. Met iets minder titels en eigen serie is het ook reëel.

De dienst is duidelijk opgezet voor de amerikaanse markt. Met voornamelijk titel welke populair zijn in de USA. Dus geen nederlands aanbod. Wel is een deel van de titels ondertiteld. Maar let op: niet alles heeft nederlandse ondertitels.

En Prime video is nu ook makkelijk uit te proberen. Je kan voor de introductie prijs van € 2,99 per maand prima een maandje uitproberen.

Primevideo specificaties

prijs per maand
€ 5,99 eerste 6 maanden € 2,99
aantal films
400 films
aantal series
75 series
abonnees Nederland
onbekend
abonnees wereldwijd
80 miljoen
hoofdkantoor Primevideo
Seattle, Washington, USA

Primevideo kan je kijken via

browser op computer
ja
Apple iPhone
ja
Apple iPad
ja
Apple TV
ja
Android Phone
ja
Android Tablet
ja

Primevideo is direct op de merken smart TV te zien

Samsung smart TV
ja
LG smart TV
nee
SONY smart TV
nee
Philips smart TV
nee

betaalwijze Primevideo

Overschrijving of machtiging
nee
iDeal
nee
Paypal
ja
creditcard Mastercard
ja
creditcard VISA
ja
creditcard American Express
ja

Primevideo heeft speciaal aanbod voor

kinderen
nee
films
ja
tv series
ja
documentaires
nee
nederlands(talig)
nee

Primevideo aanbod

Amazon Prime Video weet te verrassen met een eigen aanbod een tv shows en blockbuster films. Je vindt er onder andere de titels The Grand Tour, The Last Tycoon en de creatieve serie American Gods maar ook meer niche genres komen er aan bod. Zo heb je de keuze uit meer dan 30 anime films. In totaliteit telt Prime Video ongeveer 400 films en 75 series waarbij 200 titels Nederlandse ondertiteling hebben gekregen. Het aanbod wordt continu aangevuld en verbeterd waardoor je je kan verwachten aan een constante stroom aan nieuwe titels. Ook de Nederlandse ondertiteling wordt steeds verder geïntegreerd in het aanbod waardoor de content steeds gebruiksvriendelijker wordt.

Primevideo reviews

Er zijn nog geen reviews voor Primevideo.
Gebruik jij Primevideo of heb jij het gebruikt? Dan horen wij graag je mening. Je helpt hier deze website en daardoor weer andere mensen mee. Schrijf zelf je eigen review over Primevideo. schrijf een review