Cinetree

score: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 punten

Cinetree is een relatief nieuwe aanbieder van ‘video on demand’ en is afkomstig uit Nederland, waar het in 2014 werd opgericht. De aanbieder wil zich voornamelijk richten op maatschappelijk relevante films en wijkt hiermee af van de andere aanbieders van ‘video on demand’, zoals Netflix, Videoland, enzovoorts. Bij andere aanbieders draait het voornamelijk om de populariteit van films en series. Aan de basis van Cinetree staat Hanna Verboom, een Nederlandse actrice die onder meer in de Nederlandse serie Feuten speelde. Zij vindt dat het overzicht bij de grote ‘video on demand’-aanbieders volledig weg is, door de aandacht die zij voornamelijk vestigen op de grote internationale films en series. De films die we voorheen vaak in echte filmhuizen zagen, verdwijnen hierdoor naar de achtergrond.

Cintree is anders

In deze films draait het niet zozeer om het verhaal in de film, maar juist om de achterliggende gedachte van een film. Wanneer iemand de film gekeken heeft, moet deze aan het denken gezet worden. Met Cinetree probeert Hanna Verboom deze gedachte terug te krijgen en zich te onderscheiden van andere aanbieders van ‘video on demand’-diensten.

Elke week ander aanbod

Bij Cinetree kiezen bekende Nederlanders iedere week twee films, die aan het aanbod worden toegevoegd. Vervolgens kunnen gebruikers van Cinetree deze films een maand lang bekijken, waarna ze weer zullen verdwijnen. Het idee hierachter is dat het aanbod van Cinetree overzichtelijk blijft en dat het aanbod gevuld wordt met enkel films en series die aansluiten bij actuele onderwerpen. Wel is het bij Cinetree mogelijk om eerder aangeboden films en series tegen een kleine, extra betaling terug te kijken uit het archief. In verhouding met andere ‘video on demand’-diensten is Cinetree een van de goedkoopste aanbieders.

Meer informatie vind op je het Cinetree youtube kanaal

Cinetree specificaties

prijs per maand
€ 5,99 4 weken gratis
aantal films
10 films per maand
aantal series
onbekend
abonnees Nederland
onbekend
abonnees wereldwijd
onbekend
hoofdkantoor Cinetree
Amsterdam

Cinetree kan je kijken via

browser op computer
ja
Apple iPhone
ja
Apple iPad
ja
Apple TV
nee
Android Phone
ja
Android Tablet
ja

Cinetree is direct op de merken smart TV te zien

Samsung smart TV
nee
LG smart TV
nee
SONY smart TV
nee
Philips smart TV
nee

betaalwijze Cinetree

Overschrijving of machtiging
nee
iDeal
ja
Paypal
nee
creditcard Mastercard
ja
creditcard VISA
ja
creditcard American Express
nee

Cinetree heeft speciaal aanbod voor

kinderen
nee
films
ja
tv series
nee
documentaires
ja
nederlands(talig)
nee

Cinetree aanbod


Cinetree reviews

Iris, een moeder uit Schiedam, zei op 3 oktober 2018 over Cinetree
Elke keer weer verassend leuke films. En alle achtergrond informatie maakt het erg leuk om cinetree te hebben. Aanrader.
pluspunten volgens Iris
  • aanbod films
  • extra film informatie
Gebruik jij Cinetree of heb jij het gebruikt? Dan horen wij graag je mening. Je helpt hier deze website en daardoor weer andere mensen mee. Schrijf zelf je eigen review over Cinetree. schrijf een review