NL ziet

score: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 punten

NLZiet is een van de Nederlandse ‘video on demand’-aanbieders, naast bijvoorbeeld Cinetree en Videoland Unlimited.. Waar commerciële bedrijven aan de basis staan van Cinetree en Videoland Unlimited, vormt NLZiet een samenwerking tussen de Nederlandse publieke omroepen en commerciële zenders, NPO, RTL en Talpa. U kunt hierbij denken aan de zenders van RTL, SBS6, NET5 en Veronica. Met deze samenwerking wil men de concurrentie aangaan met Netflix, momenteel de grootste aanbieder van ‘video on demand’-diensten.

Het grootste voordeel wat NLZiet heeft ten opzichte van Netflix, zijn de rechten voor films en series die het eerder al heeft uitgezonden op open kanalen. Het wordt hiermee een stuk makkelijker om dezelfde films en series nogmaals op een betaald kanaal uit te zenden. Netflix daarentegen heeft deze rechten eerst moeten kopen, alvorens zij de films en series mochten aanbieden. Een serie als Baantjer zal hierdoor wel beschikbaar zijn op NLZiet, maar niet op Netflix.

Als abonnee van NLZiet krijgt u toegang tot vrijwel alle series en films die in het verleden op de Nederlandse televisie zijn uitgezonden. Zo wordt het mogelijk om series als Overspel, Baantjer en GTST terug te kijken zonder hier los voor te moeten betalen via bijvoorbeeld uitzending gemist (ook wel: RTLXL) van RTL. Qua prijs betaalt u nagenoeg evenveel voor Netflix en NLZiet. Wanneer u voornamelijk Nederlandse series kijkt, vormt NLZiet een goed alternatief van Netflix. 

NL ziet specificaties

prijs per maand
€ 7,95 eerste maand gratis
aantal films
onbekend
aantal series
onbekend
abonnees Nederland
100.000
abonnees wereldwijd
onbekend
hoofdkantoor NL ziet
Hilversum

NL ziet kan je kijken via

browser op computer
ja
Apple iPhone
ja
Apple iPad
ja
Apple TV
nee
Android Phone
ja
Android Tablet
ja

NL ziet is direct op de merken smart TV te zien

Samsung smart TV
nee
LG smart TV
nee
SONY smart TV
nee
Philips smart TV
nee

betaalwijze NL ziet

Overschrijving of machtiging
nee
iDeal
ja
Paypal
ja
creditcard Mastercard
ja
creditcard VISA
ja
creditcard American Express
ja

NL ziet heeft speciaal aanbod voor

kinderen
ja
films
ja
tv series
ja
documentaires
ja
nederlands(talig)
ja

NL ziet aanbod


NL ziet reviews

Er zijn nog geen reviews voor NL ziet.
Gebruik jij NL ziet of heb jij het gebruikt? Dan horen wij graag je mening. Je helpt hier deze website en daardoor weer andere mensen mee. Schrijf zelf je eigen review over NL ziet. schrijf een review