Pathé Thuis

score: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 punten

Als reactie op het succes van de ‘video on demand’-dienst van Netflix, startte ook bioscoopketen Pathé in 2011 met een eigen ‘video on demand’- dienst. Deze nieuwe dienst draagt de naam Pathé Thuis en is sinds de start in Nederland verkrijgbaar. Met Pathé Thuis is het mogelijk om films ongeveer vier maanden na het verschijnen van de film in de bioscoop ook thuis te bekijken via uw televisie, een laptop of een smartphone. Door de beschikbaarheid van Pathé Thuis is het tevens mogelijk om uw favoriete film onderweg te bekijken, mits u vanzelfsprekend de beschikking heeft over een goede internetverbinding. Dit kan met de handige app, waar u toegang toe krijgt als abonnee van de dienst.

Het aanbod van Pathé Thuis bestaat uit meer dan zeshonderd Nederlandse en internationale films, die voor een prijs tussen de vijf en zes euro te bekijken zijn. Deze films kunnen voorheen in de bioscoop zijn verschenen, maar inmiddels worden ook films die dat nooit zijn toegevoegd aan het aanbod van Pathé Thuis. Let wel, u dient de film binnen 48 uur na het bestellen ervan te bekijken, anders verloopt deze. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een film te kopen, zodat u deze onbeperkt kunt bekijken. De film wordt in dit geval in een cloud opgeslagen, dus niet op uw computer.

Het voornaamste verschil tussen Pathé Thuis en bijvoorbeeld Netflix zit dus in de manier waarop films gekocht kunnen worden. Met Netflix kunt u onbeperkt films kijken tegen een vast bedrag per maand en bij Pathé Thuis betaalt u per film. 

Pathé specificaties

prijs per maand
€ 14,95
aantal films
onbekend
aantal series
onbekend
abonnees Nederland
onbekend
abonnees wereldwijd
onbekend
hoofdkantoor Pathé
Amsterdam

Pathé kan je kijken via

browser op computer
nee
Apple iPhone
nee
Apple iPad
nee
Apple TV
nee
Android Phone
nee
Android Tablet
nee

Pathé is direct op de merken smart TV te zien

Samsung smart TV
nee
LG smart TV
nee
SONY smart TV
nee
Philips smart TV
nee

betaalwijze Pathé

Overschrijving of machtiging
nee
iDeal
nee
Paypal
nee
creditcard Mastercard
nee
creditcard VISA
nee
creditcard American Express
nee

Pathé heeft speciaal aanbod voor

kinderen
nee
films
nee
tv series
nee
documentaires
nee
nederlands(talig)
nee

Pathé aanbod


Pathé reviews

Herman, een man uit Kollum, zei op 5 september 2015 over Pathé
App op Phillips smart tv ,werkt goed , niet verbonden aan een lidmaatschap , dus een maand niet kijken ois ook niet betalen. Pathé werkt met tegoeden, en die kun je opwaarderen. Bij elke film staat wat de kosten zijn, varieerend van een wat oudere film € 2,99 naar een nieuwere film € 4,99. Je ziet ook gelijk wat je tegoed nog is.
pluspunten volgens Herman
  • geen lidmaatschap
  • overzichtelijk zoeken naar genre film
minpunten volgens Herman
  • soms oudere films
Gebruik jij Pathé of heb jij het gebruikt? Dan horen wij graag je mening. Je helpt hier deze website en daardoor weer andere mensen mee. Schrijf zelf je eigen review over Pathé. schrijf een review